Diensten

Diensten


Hieronder krijgt u een overzicht van onze dienstverlening.


huren

In onze portefeuille beschikken wij over een aantal interessante bestaande woningen. De woningen zijn zowel nabij de kust, direct aan zee of nabij een golfbaan gelegen. Vind je geen woning naar uw keuze dan kunnen we op basis van uw wensen en criteria de geschikte woning voor u selecteren. Vakantie aan de Costa Blanca

Beste vakantieganger en liefhebber van de Costa Blanca. Wil je een heerlijke, betaalbare, afwisselende en onbezorgde vakantie aan de Costa Blanca vieren?

Huren bij Spanjevakantiewoningen.be betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Bij spanjevakantiewoningen.be heeft u de keuze uit familievilla’s, vakantie bungalows of prachtige appartementen met zeezicht om heerlijk samen met uw gezin te genieten van uw welverdiende vakantie.

U kunt boeken op elke dag van de week, zodat u makkelijk de goedkoopste vluchten kunt boeken.

Korte termijn verhuur / Vakantie verhuur

Onder kort termijn verhuur / vakantie verhuur vallen woningen die bedoeld zijn voor het huren van een periode van maximaal 3 maanden. De prijzen worden per week meegedeeld. Zodra u het gewenste vakantiehuis heeft gevonden zal er zo snel mogelijk contact worden opgenomen met de desbetreffende eigenaar van het vakantiehuis om de boeking definitief af te ronden. Spanjevakantiewoningen.be garandeert dat alle op deze website staande vakantiehuizen, de eigenaren en de bijbehorende faciliteiten door ons op aanwezigheid en echtheid zijn gecontroleerd.


Lange termijn verhuur

Onder lange termijnverhuur vallen woningen die bedoeld zijn voor het huren van een periode van minimaal 3 maanden. De prijzen worden per maand meegedeeld. Huren voor een kortere periode kunt u doen via onze Vakantieverhuur sectie. Alle woningen die u via ons kunt huren in de Costa Blanca, vindt u door gebruik te maken van de bovenstaande zoekmachine. Ook als u niet het gewenste huis op onze website heeft gevonden, kunt u dit aan ons laten weten. Wij zullen dan ons netwerk raadplegen en u kunt eventueel andere huurwoningen presenteren.


Verzekeren:

 

– Allerhande verzekeringen: merk, diefstal, ba, auto, ongevallen, …

– Vertalingen

– Volledige assistentie bij koop / verkoop van eigendom (van A tot Z)

– Erfeniskwesties

– Testamenten

– Opstellen en wijzigen van voorzieningen zoals: water, elektriciteit, telefoon, …

– Suma formaliteiten

– Assistentie bij alle typen van aanvragen of problemen: eigendomsaktes, licenties, NIE-nummer, aanvraag residentie, Spaanse nummerplaten, …

– Opstellen van statuten voor zelfstandigen en vennootschap


Sleuteloverdracht:

Is kosteloos bij aankomst en vertrek.

________________________________________________________________________________________________________________

Onverwachte interventies:

Bij hevige regenval en storm, of bij meldingen komen we direct ter plekke 


 

poetsen:

voordat u aankomt of na uw vertrek een poetsdienst in te schakelen (dit houdt ook het wassen van bedlinnen en handdoeken in) dan wordt hiervoor 85 euro in rekening gebracht voor een appartement met max. 2 slaapkamers en 150 € voor een grotere woning of villa.