Residentie Hinojo – Las Colinas Golf Resort – Campoamor

  • aérea foto parcela_Hinojo
  • piscina_frontal_Hinojo
  • piscina_lateral_Hinojo
  • rampa cascada_Hinojo

Property ID : SOM2002

Te Koop 246,000€ - Appartement
182 m² 3 Bedrooms 2 Bathrooms
 
 Add to Favorites
Print

Fase 1 en 2
De appartementen Hinojo ligt op een van de hoogste punten van Las Colinas en biedt uitzicht op het mediterrane bos en de zee vanaf de hoogste appartementen. De eerste fase van deze gemeenschap bestaat uit twee gebouwen met in totaal 50 luxe appartementen, allemaal op het zuiden en met ruime terrassen. Alle appartementen hebben hun eigen parkeerplaatsen en bergingen, met directe toegang met de lift.

Elk gebouw omvat 25 appartementen in vier hoogten, met een reeks verschillende modellen van appartementen met 2 en 3 slaapkamers, penthouses met grote solarium en begane grond met ruime terrassen.

De tweede fase van de Hinojo-gemeenschap bestaat uit drie gebouwen met in totaal 51 luxe appartementen op het zuiden met grote terrassen. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats en een berging, die direct met de lift bereikbaar is vanaf de appartementen. Elk gebouw is verdeeld over vier verdiepingen en biedt een reeks appartementen met 2 of 3 slaapkamers, waaronder penthouses met grote zonneterrassen en appartementen op de begane grond met grote individuele terrassen.

De gemeenschappelijke ruimtes van de Hinojo Community omvatten tuinen, een privézwembad en toegewijde toegang in elke fase en ontspanningsruimtes, omringd door palmbomen en inheemse vegetatie.

Similar Properties